Iako kolagen počinjemo da gubimo u ranim 20-im, znaci starenja počinju sa pojavljivanjem tek kada zakoračimo u sledeću dekadu. U našim ranim 30-im, koži počinje da opada elastičnost zbog gubitka kolagena i elastina. Takođe, mogu se pojaviti i hiperpigmentacije, a ono što je karakteristično jeste izgled umorne kože. Kako se približavamo kasnim 30-im, koža gubi potkožno masno tkivo, koje se nalazi ispod očiju, oko nosa i slepočnica. Pored toga, agresori okoline mogu prouzrokovati oksidativno oštećenje, povećavajući osetljivost i upalne procese.

Cilj je napraviti neku vrstu barijere između kože i zagađivača, sigurnu za ljude i planetu. APIVITA ima odgovor u vidu proizvoda sa netoksičnim elementom kao osnovom linije i najsavremenijim sastojcima na biljnoj bazi za maksimalnu efikasnost. Najnovije rešenje u zaštiti i regeneraciji kože koje ovaj brend nudi jeste BEE RADIANT linija koja predstavlja jedinstven spoj prirode i nauke.

Aktivirana kombinacija koju sadrži svaki proizvod jeste spoj patentiranog propolisa koji je snažan antioksidans i povećava održivost ćelija za 40% i belog božura koji hidrira i osvežava kožu. Pored njih tu su i moćni aktivni sastojci poput ječma, kukuruznog glikogena, biljke uskrsnuće, jasmina, zmajevog voća i drugih. Bore će postati zaglađene, ten ravnomerno blistav, lice odmorno, a koža vidno mlađa, iz dana u dan!

Linija se sastoji od sledećih 5 proizvoda:

APIVITA BEE RADIANT KREME PROTIV ZNAKOVA STARENJA I UMORNOG IZGLEDA - SA JEČMOM
U pitanju su lagana i bogata krema koje kao glavnu komponentu sadrže ječam. Ječam sadrži hordenin koji inhibira aktivnost melanogeneze i pospešuje uklanjanje mrtvih ćeija sa površine kože. Samim tim, kreme će poboljšati hidriranost kože, učiniti je nežnom, blistavom i odmornom dok će ten postati ujednačen.

apivita-kozmetika-bee-radiant-srbija-prirodno-antiage-grcka
Apivita 

APIVITA BEE RADIANT SERUM – SA ZMAJEVIM VOĆEM
Ovaj serum vrlo efikasno povećava ćelijsku vitalnost i podmlađuje. Koži obezbeđuje trenutni i dugotrajni blistav izgled i ujednačen ten, a promena se vidi i nakon prve upotrebe. Sastojak zmajevo voće koje je glavni deo ovog seruma čuva mladost kože i usporava starenje tako što jača njenu barijeru i sprečava transepidermalni gubitak vode.

apivita-kozmetika-bee-radiant-srbija-prirodno-antiage-grcka
Apivita 

APIVITA BEE RADIANT KREMA PROTIV ZNAKOVA STARENJA I UMORNOG IZGLEDA – SA JASMINOM
Ova osvežavajuća krema za predeo oko očiju će zagladiti fine linije i bore, smanjiti podočnjake i tamne kolutove i pospešiti blistavost. Jasmin, kao glavna komponenta ove formulacije će poboljšati mikrocirkulaciju oka i smanjiti glikozilaciju proteina. Takođe, smanjiće i koncentraciju melanina, a pojačati sintezu kolagena.

apivita-kozmetika-bee-radiant-srbija-prirodno-antiage-grcka
Apivita 

APIVITA BEE RADIANT ZAGLAĐUJUĆI NOĆNI GEL-BALZAM – SA MIKROALGAMA, AHA I BUNDEVOM
Ovaj revolucionarni gel-balzam pruža iznenađujuću regeneraciju tokom noći. On radi detoks dubljih slojeva kože i pokreće je tokom sna. Poboljšava njenu teksturu progresivnim sistemom hemijskog i enzimskog pilinga i vraća joj jedrinu. Mikroalge imaju ulogu pročišćavanja, AHA kiseline povećavaju zaglađenost i blistavost i smanjuju tamne fleke, dok enzimi bundeve rade blagi piling.

apivita-kozmetika-bee-radiant-srbija-prirodno-antiage-grcka
Apivita