Bez obzira da li ste početnik ili iskusan „igrač“, depilacija nosa, održavanje obrva i uklanjanje sitnih dlačica na licu kod kuće može izgledati pomalo zastrašujuće. Kada je u pitanju koža lica, koja je izuzetno osetljiva, trudimo se da što preciznije i bezbolnije uklonimo dlačice, pri čemu ključnu ulogu imaju proizvodi koje koristimo.

Važno je da alati u borbi protiv dlaka na licu budu kvalitetni kako bismo izbegli iritacije, negativne reakcije ili pojavu bubuljica. Takođe, dodatni plus je i to što je proizvod jednostavan za upotrebu kako bi ovaj proces, koji je obično prilično neprijatan, bio što lakši. A sudeći po recenzijama na TikTok-u, olovke za depilaciju lica bi mogle biti rešenje koje odgovara svim gore navedenim kriterijumima.

Olovka za depilaciju koju žene obožavaju TikTok/kristina.ugc.marketing

Iako olovke sa voskom nisu novost na tržištu lepote, čini se da su tek nedavno došle u fokus regionalnih beauty influensera. Proizvod koji ih je posebno oduševio deo je pristupačne Velnine linije popularne Lilly drogerije. Reč je o olovci koja sadrži tečni vosak koji nije potrebno dodatno zagrevati (osim ako je temperatura u prostoriji niža od 20 stepeni) i veoma je laka za upotrebu. Vosak se oslobađa „klikom“ na vrhu olovke i može se vrlo precizno razmazati po nausnicama. U paketu su i trake sa kojima možete lako ukloniti dlačice sa lica.

Olovka za depilaciju nausnica, idealna za putovanja TikTok/soskicnevena

Jedan od TikTokera je istakao da je olovka odlična i za održavanje obrva i da je idealna za putovanja, a njen video je „zaradio” skoro pola miliona pregleda. Drugi korisnik je isti alat proglasio "proizvodom godine", opisujući ga kao "izuzetno uredan i praktičan".

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.