Većina ljudi će se složiti - dobar parfem ima tu moć da i najprosečniju kombinaciju učini za klasu boljom, kao i da podigne samopouzdanje i pretvori vas u zavodnice kojima niko ne može da odoli. 

Uostalom, koliko puta vam se dogodilo da ste prošli pored neke devojke i da ste ostali hipnotisani njenim mirisom koji vam se kasnije motao po glavi čitav dan. 

U isti mah, čini se da najveće zavodnice i ne nose one parfeme na koje smo navikli i koje su viralne, poput Baccarata ili Kirkea, već specifičnije i moćnije note. Upravo jedna od takvih, koja važi za gotovo javnu tajnu, glavno je oružje najfatalnijih devojaka. 

Najfatalinije devojke nose jedan parfem.
instagram/emilyshak 

Reč je o parfemu koji će možda mnoge podsetiti na kultni Angels' Share, reč je o drugom mirisu kojem je ovaj miris verovatno i bio inspiracija i za koji nećete morati da izdvojite kao za gorepomenuti od Killiana 27.720 dinara, već daleko manje. 

U pitanju je Khamrah Lattafa i ovaj opojni, slatko-gurmanski, a opet i poprilično svež parfem postao je opsesija žena koje su neodoljive svojim partnerima.

Najzavodljiviji parfem.
parfemanija.com 

Pročitajte još: PARFEM ZBOG KOG SU SVI ZABORAVILI NA BACCARAT I KIRKE: Gurmansko savršenstvo zbog kog će vas svi pitati šta to nosite

Gornje note su cimet, muškatni oraščić i bergamot; srednje - urme, praline, tuberoza i mahonijal, a bazne: vanila, mahune tonke, drvo ćilibara, miro, benzoin i Akigalawood.

U prevodu, ovo je parfem koji miriše luksuzno, dok se u njemu prepliću drvenasti i tonovi vanile "začinjeni" svežim bergamotom. No, nemojte misliti da je ovo još jedan od onih mirisa koji "guše" i koji su teški. Naprotiv.

Ovaj parfem nežno "grli" vašu kožu i ističe vašu lepotu ostavljajući opojan, ali ne pretežak miris, što su potvrdile i one devojke koje su isprobale ovaj moćan parfem. Ipak, savetuju da ga pustite da "odstoji" neko vreme, kada ga otvorite i prsnete, kako bi se mirisne arome "slegle".

Najbolje od svega je i njegova cena, te se može naći za oko 60-ak evra, a trajaće vam dugo, pa, ukoliko ste u potrazi za nekim novim parfemom koji će postati vaš zaštitni znak, obavezno dajte šansu Khamrah Lattafi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Jeftinija zamena za Baccarat Rouge 540 TikTok/@kodmaje

Izvor: Wanted J. S.