Još jedan brend koji stupa na tržište svojom linijom šminke jeste Jason Wu. Jasno je da je u pitanju veliki modni brend i očekivano je da se prodaje u nekom od popularnih lanaca high end kozmetike poput Sephore. Međutim, linija će se prodavati u drogerijama, a cene proizvoda će biti u opsegu od 10 do 25 dolara.

Ovo je prvi put u istoriji da veliki modni brend napravi luksuznu kolekciju šminke po pristupačnim cenama koja će biti plasirana u masnovnoj prodaji.

Brend je nastao kolaboracijom između Džejsona Vua i Toni Ko, vlasnice NXY kozmetike. Ideja je bila da se napravi brend koji će biti dostupan svima i pristupačan za sve. Bez obzira na nečiju boju kože, etnicitet ili pol, ovo je brend koji želi da podstakne diverzitet i spoji različite ljude kroz priču o lepoti.

Neutralna boja je zaštitni znak Jason Wu brenda i ideja za dizajnom proizišla je upravo iz njegovih modnih revija. Džejson je želeo da proizvodi izgledaju vanvremenski, da budu kvalitetni i odušu luksuzom ali da su pogodni za svačiji džep.

Šminka će biti u prodaji od januara 2021. godine u Target marketima i online na jasonwubeauty.com. Kako se vama sviđa kolekcija?