Parfimerije Jasmin pripremile su široku lepezu brandova koji će biti na neverovatnim popustima, a mi vam donosimo top 3 parfema čija nas je cena i kvalitet oduševio.

MICHAEL KORS - Sexy Amber

Inspiracija je izvučena iz smelih boja koje često ističu modnu kolekciju Michael Korsa. Ove blještavila boja na kultnim slikama brenda Michael Kors i note sandalovine, mandarine i belih cvetova izražavaju neosporno zadovoljstvo i trenutni seksipil.

MICHAEL KORS
jasmin 

LANCOME - La Vie Est Belle Soleil Cristal

Miris koji dočarava suštinu blistavog i osunčanog dana. Inspirisan sjajem sunca, ovaj očaravajući miris izaziva osećaj topline, radosti i optimizma. Gornje note su ružičasti biber, mandarina i bergamot; srednje note su ylang-ylang, iris, cvet narandže i jasmin; a bazne kokos, vanila i pačuli.

LANCOME
jasmin 

GUCCI - Guilty

Orijentalni cvetni miris za žene. Otvara se notama ružičastog bibera, bergamota i mandarine. U srcu ovog sofisticiranog, elegantnog, zavodljivog i senzualnog parfema su jorgovan, geranijum, ruža i ljubičica, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota pačulija i ambera. Luksuzan, ženstven, prefinjen i atraktivan ženski parfem.

GUCCI
jasmin 

Možda će vas zanimati: AKO STE 50+, OVE PARFEME IZBEGAVAJTE: Donosimo i listu top 5 mirisa koji će vas instant podmladiti

Bonus video

Top 5 najboljih parfema Tik tok/jusderose