Hteli mi to da priznamo ili ne, jesen je konačno tu, ali srećom to ne znači da treba da se odreknete svih trendova koje ste obožavali tokom leta, pogotovo kada je reč o manikiru

Zapravo, mnoštvo stilova koji su suvereno vladali tokom tople sezone nastavljaju svoju dominaciju i u septembru i oktobru, a mi smo izdvojili najlepše boje noktiju koje trendseterke obožavaju, a zbog kojih ćete jedva čekati da zakažete termin u salonu.

1. Bordo

Crveni tonovi vratili su se na velika vrata, a pogotovo tamne, bordo nijanse koje ne samo da izgledaju elegantno i skupo već i dobro pristaju svim oblicima i dužinama noktiju.

2. Velvet Navy

Tamno plavi nokti su fantastično osveženje kada je reč o nail trendovima. Posebno dobro izgledaju na kratkim noktima, i daju taj željeni edgy look.

3. Tuxedo French Manicure

Na listi je i "poslastica" za ljubitelje francuskog manikira, ali sa malim ssvrtom. Umesto belih vrhova sada se nose crni, zbog čega i ime "tuxedo", odnosno "smoking".

4. Stealth-Wealth zelena

Tamni tonovi definitivno preovlađuju u periodu pred nama, a pravo iznenađenje su duboki, tamni tonovi zelene koje izgledaju luksuzno.

5. Naked nails trend

Naravno, one koji vole svetle, nude nijanse, posebno će obradovati "naked nails" trend, odnosno "goli nokti". Svedeno, minimalistički, skupo i uvek u modi - tako bi ih najbolje opisali.

6. Aubergine nokti

Još jedna nova nijansa privukla je pažnju mnogih it devojaka. U pitanju je "aubergine", što je duboka ljubičasta, odnosno boja vina.

Očekuje se da će ova nijansa biti sve popularnija kako se bližimo hladnijem vremenu.

7. Apple red 

Dani pred nama definitivno će biti i u znaku crvene, i to apple red, koja je vanvremenska nijansa.

8. Zemljani i kafeni tonovi

Očekivano, i zemljani i kafeni tonovi biće #1 u sezoni pred nama. Samo je na vama da odlučite da li želite svetle ili tamnije nijanse.

9. Icy chrome

Hromirani nokti i dalje su u fokusu influenserki, što ne čudi, a u periodu pred nama i dalje će biti u fokusu icy nijanse, kao i pink tonovi, dok ćemo, kako se budemo bližili hladnijim mesecima više viđati tamnije, čokoladne tonove.

10. 50 nijansi sive

Siva se takođe vraća na velika vrata, ali vodite računa da odaberete pravu nijansu jer u suprotnom ruke mogu izgledati umorno i starije što, sigurni smo, nikako ne želite.

Bonus video:

Kako da sami skinete gel lak uz pomoć acetona? Tiktok/autumnacord