Jesen je konačno tu, u punom sjaju, a to znači da je došao trenutak i da se posvetite svojim noktima i izaberete neku od trendi nijansi koje su već ponele neke od najpoznatijih trendseterki. 

Već je jasno kao dan da će se tokom ove sezone najviše tražiti sve moguće nijanse braon, kao i tamno zeleni tonovi, ali i bež i bordo. No, daleko od toga da je to sve što ćete moći da vidite.

Ukoliko do sada niste promenile svoj manikir u trendi nijanse koje su već zavladale salonima, a tražite dodatnu inspiraciju, pogledajte neke od hit predloga u nastavku.

1. Golden tip

Ljubitelji francuskog manikira će obožavati njegovu "nadograđenu verziju". Nokti sa zlatnim vrhovima apsolutni su hit jeseni jer izgledaju tako prefinjeno i elegantno, a opet dovoljno upečatljivo. 

2. Witchy manikir

Sve dame koje vole tamne nokte obožavaće witchy estetiku koja već neko vreme vlada Instagramom. Braon, crna i bordo apsolutne su vladarke sezone, ali ne samo to - što duži nokti, to bolje.

3. Graphic styles u bojama jeseni

Ni grafički stilovi nigde ne mrdaju ove jeseni, ali se vraćaju u novoj kombinaciji boja. Umesto razdraganih svetlih tonova, birajte jesenje poput braon, tamno zelene i slično i budite sigurni da ćete imati najmodernije nokte u gradu.

4. Coffee cup

Ljubitelji kafe ove jeseni mogu da potraže inspiraciju u nekom od svojih omiljenih napitaka. U trendu je sve - od nežnih oker tonova, pa do tamnih braon, gotovo crnih, kao što je nijansa espresa. 

5. Aura nokti

I naposletku, nešto potpuno drugačije. Priznajemo, ovako nešto možda nije svačiji "cup of tea", ali će svakako osigurati da privučete pažnju gdegod da se nalazite. Aura nokti trebalo bi da oslikaju boju vaše aure, te da prelivanjem boja dobijete zanimljiv efekat. Nebitno da li znate kakva je vaša aura ili ne, to ne treba da vas spreči da ponesete jedan od najinteresantnijih manikira jeseni 2022.