Od početka godine pojavilo se nebrojeno novih nail trendova, ali se čini da nekako najveću pažnju privlače oni najjednostavniji i najelegantniji.

Francuski manikir, svetlucavi detalji na noktima i suptilan nail art samo su neki od trendova koji su popularni ove godine, u nastavku izdvajamo njih pet.

Suptilan hrom finiš

Hromirana završna obrada ne mora uvek da bude naročito sjajna i upečatljiva, već se ovakav manikir može dobiti na suptilniji način. Manikir sa blago sjajnom hromiranim finišem je zapravo nova verzija glaziranih noktiju koju je popularizovala Hejli Biber i izgleda odlično u kombinaciji sa mlečnom nijansom kao podlogom.

Prirodni nokti

Prirodan i zdrav izgled noktiju nikada ne izlazi iz mode, pa možemo očekivati nastavak popularnosti prirodnog i minimalističkog manikira. Čist i jednostavan manikir lako se postiže OPI nijansama poput Bubble Bath i Love Is In The Bare koje će naglasiti prirodne nokte i postići zdrav i negovan izgled.

Prirodni nokti
Instagram 

Tanak francuski manikir

Klasični francuski manikir je još jedna vrsta manikira koja je uvek popularna zbog svog vanvremenskog dizajna koji uvek izgleda elegantno, a ove godine će u trendu biti francuski manikir sa tankom, jedva vidljivom linijom.

Tanak francuski manikir
Instagram 

Mali detalji na noktima

Od sitnih cirkona do sjajnih i mat finiša, teksturirani detalji i dalje će biti popularni ove godine. Posebno treba pomenuti male i jednostavne detalje na noktima poput tačkica ili malih kristala do malo apstraktnijih verzija francuskog manikira.

03e4f432c31651377e6d.jpeg
Instagram 

Nakit na noktima i metalik nokti

Sitni viseći ukrasni nakit na dužim noktima biće jedan od istaknutijih trendova ove godine, a statement manikir sa svetlucavim kamenčićima sigurno neće proći nezapaženo. Čist i jednostavan manikir preporučuje se kao podloga za ovakve upadljive dekoracije, kako bi nakit posebno došao do izražaja.

Nakit na noktima i metalik nokti
Instagram 

Bonus video

Anđeoski nokti Instagram/betina_goldstein