Posle kratke pauze kako bi se napravilo mesta za duge i srednje frizure iz 70-ih, vraćamo se kratkim kosama. A, približavajući se jeseni, bob je jedna od najpopularnijih frizura u ovom periodu.

Klasičnu frizuru, koja je uvek popularna nezavisno od trendova, prepoznale su mnoge poznate dame koje su odlučile svoju dugu kosu zamene frizurom koja sa sobom uvek nosi pomalo dečačke drskosti i šarma, a među njima je i influenserka Dunja Jovanić.

Dunja Jovanić ošišala se na bob
instagram/ imfashionbabe 

"Skinuli smo oko 20 cm kose. I znate šta? Nije mi žao. Moja profesorka filozofije je uvek govorila 'Deco, šišajte se, farbajte se, menjajte, kosa će uvek da poraste'", napisala je Dunja na svom InstaStoryju.

Ubrzo ju je ispratila i hrvatska influenserka Ema Luketin koja se pohvalila novom frizurom na Instagramu.

Ema Luketin
instagram/ emaluketin 

Trend su ranije ispratile i popularna manekenka Svetlana Bjelan i svetska trendseterka Hejli Biber - koja je i bila inspiraciji Dunji Jovanić.

Bilo da birate onaj skroz ravan bob, ili, pak, one s nežnim talasima, ova frizura uvek garantuje jednu dozu ležernosti, romantike i ženstvenosti, a s ve dame će se složiti - svaki outfit izgleda za klasu više stylish.

instagram/ haileybieber Devojke koje su ošišale bob