Kada je reč o manikiru, ovog leta zaista nas očekuje rapsodija stilova. Gotovo da ne postoji boja ili nijansa koja nije popularna, ali se 5 posebno istaklo, i trendseterke kao da se utrkuju koja će pre da ih ponese. 

Očekivamo, svaka od popularnih boja ima i svoje varijacije na temu, te ih je vrlo lako prilagoditi ličnom stilu, eventualnim pravilima na poslu i slično, a mi vam otkrivamo kojih su se to 5 nijansi posebno istakle već sada, na samom početku leta.

1. Lime green

Još od kako je ovu nijansu ponela poznata trendseterka Hejli Biber, it devojke se utrkuju koja će pre da ponese popularni manikir koji "vrišti" leto. Lime green nijansu možete nositi kao bilo koji drugi klasičan manikir, ili pak u vidu french-a, grafičkih stilova i slično.

2. Boja lavande

Još jedna boja koja je doživela svojih 5 minuta slave.

Doduše, ova specifična nijansa uvek je bila na radaru trendseterki, a ovog leta nose se od pastelnih tonova, pa sve do hromiranih stilova.

3. Milky pearl white

Leto je gotovo nemoguće zamisliti bez mlečno belih noktiju, ali ovog leta popularna nijansa ima i poseban twist. S obzirom da su hromirani nokti popularniji više nego ikad, sve više devojaka odlučuje se upravo za ovakav stil manikira.

4. "Rich girl" nude

Nude nijanse, očekivano, ostaju na tronu najpopularnijih.

Zahvaljujući Sofiji Riči koja je, slobodno možemo reći proslavila ovakav manikir (zbog čega je i dobio ime "Rich girl"), nude nijanse postale su jedne od najtraženijih u salonima. 

5. Barbie nails

U prevodu: sve nijanse ružičaste.

Birale pastelne nijanse, hot pink... sve je dozvoljeno, kao i stilovi manikira, nevezano da li birate glossy, mat, pearl ili chrome završnice

Bonus video:

Hejli biber nokti tiktok/amberjhnails