Nikolija Jovanović uspešno je sebi raskrčila put u svetu muzike, te zbog toga i te kako brine o svom izgledu tela i kože lice, a zahvaljujući saradnji s najpoznatijim šminkerima naučila je neka veoma bitna pravila kada je nega u pitanju.

Sigurni smo da ste se nekada zapitali kako mirišu neke poznate ličnosti, i tako se barem malo ličnije povezali sa njima.

Tako je na svom TikTok profilu okačila video kako se sprema za nastup, a u njemu je otkrila šta koristi od kozmetike, svoj outfit i trenutno omiljeni letnji parfem.

Negovanoj i lepoj ženi poput Nikolije ne manjka samopouzdanja, ali ona uvek zna da je parfem njeno tajno oružje kada je reč o zavodljivosti, a na kozmetičkoj polici ove sezone počasno mesto nosi Moonlight In Heaven By Kilian.

Gornje note: grejpfrut, limun, ružičasti biber

Srednje note:mango, pirinač, kokosovo mleko

Bazne note:zrna tonke, vetiver

Mirisna grupa:aromatični

Kilian parfem je omiljeni Nikoliji Jovanović.
Kilian 

Opisuje se kao svetao, egzotičan i "otvoren" miris. Kao svetlucavi odsjaj u noći, citrusni duet limuna i grejpfruta, začinjen bobicama ružičastog bibera, otvara parfem. Ova mirisna poslastica dalje otkriva aromu slatkog kokosa i mlečnog pirinča, koju osvežavaju sočni akcenti manga, dok miris tonka zrna obavija delikatan vetiver. Sve spojeno baš tako da postane pravo zadovoljstvo i luksuz koji traje satima na koži.

NIkolija Jovanović parfem TikTok/nikolijaofficial