Trenutno u salonima vlada prava pomama za frizurama koje zapravo dobro stoje svima, bez obzira na godine, oblik lica i teksturu kose.

Gledajući trenutne frizure najvećih zvezda današnjice, može se reći da su se šiške uveliko vratile na beauty scenu i od nedavno postale ponovo omiljeni dodatak koji celokupan izgled čini zanimljivijim.

Curtains timu pridružila se i Angel Tatjana koja je duge prednje pramenove zamenila za trendi šiške i time, posle svetlijih pramenova, napravila veliku promenu u frizuri za koju je dobila brojne komplimente.

Iako su nekada nezgodne za održavanje, imaju brojne prednosti

Iz iskustva znamo koliko su šiške ponekad nezgodne za održavanje i zahtevaju češće pranje, ali one imaju i brojne prednosti. Daju dodatni volumen kosi, deluju kao modni dodatak, podmlađuju lice i ženi koja ih nosi daju mladalački vibe. Bez obzira na to da li imate gušću ili tanju, dugu ili kratku kosu, danas možete pronaći vrstu šiški koja će vam savršeno pristajati.

Ono što je bitno kod ove frizure je da birate stil koji najbolje pristaje vašem licu, a Tatjana se odlučila za trenutno najpopularnije takozvane 'zavesa šiške'.

tatijana Instagaram/angel.tatjana

Odgovaraju svakom tipu lica i mogu se napraviti u mnogo različitih stilova koji su idealni za sve dužine i teksture kose.

Sjajna vest: da biste održali zavesa šiške, nisu vam potrebni frizeri nakon svakog pranja kose jer isti efekat možete postići sami uz pomoć samo fene i malo veštine baratanja okruglom četkom.