SLAVNE DAME SU REKLE SVOJE: Ovako stepenasto ošišane šiške biće apsolutne vladarke 2023. godine

Stepanasto ošišane šiške naišle su na odobravanje brojnih poznatih dama koje ih trenutno masovno nose.

Stepenaste šiške koje su već osvojile frizerske salone u 2023
Instagram 

Da li nam se to čini ili mnoge slavne dame šišaju šiške ovih dana? I to na specifičan način. Tako je Dženifer Lopez ove nedelje debitovala sa novim, stepenastim šiškama, u paketu sa udobnim džemperom i visokim potpeticama, sve u novoj kampanji za brend Coach.

Žene mahom čekaju proleće za promenu frizure. Čak i "zimska" frizura može dobiti mali makeover tako što ćete je osvežiti mini promenom. Džej Lo nam je dala ideju kako. Svoju dugu kosu boje karamele je unapredila stepenastim, čupavim šiškama, dodajući teksturu i lepršavost.

Stepenaste šiške boje karamele

Ovako oblikovane šiške su dovoljna promena, veoma vidljiva i ona koja zaista čini razliku, a opet manje drastična od potpunog šišanja šiški, celom širinom. Kraći i duži pramenovi daju licu razigran izraz, ispod opuštene frizure koja nas svojom lakoćom vodi ka proleću. Takođe, dužina ovih šiški je dovoljna da se približi zavesa šiškama – koje su dovoljno dugačke sa strane, toliko da se tokom letnjih meseci mogu staviti iza uha.

Shaggy lob sa stepenastim šiškama

Trenutno možete videti mnoge zvezde koje su se odlučile za ovu vrstu stepenasto ošišanih šiški. Kamila Kabeljo od kraja prošle godine skuplja komplimente za svoje nežne, mekane šiške, a Džena Ortega sa shaggy lobom i raščupanim šiškama oduševljava obožavaoce ne samo serije 'Wednesday' već i šire, koji mladu glumicu smatraju najboljom novom it devojkom.

Stepenaste šiške mokrog izgleda

Kjara je zamenila svoje XXL bronde pramenove neurednim, mokrim lobom sa potpuno raščupanim pramenovima, a Dua Lipa je uparila novi trend sa svojim stepenasto ošišanim šiškama. Dakle, čini se da su slavne dame rekle svoje. Slojevite šiške su dobile odobrenje na A-listi i odličan su način da osvežite svoj izgled, bilo sada, na proleće ili leto.

Lažne stepenaste šiške

Zaobljene stepenaste šiške

Prozračne stepenaste šiške

Asimetrične stepenaste šiške

Stepenaste šiške na stranu

Stepene šiške dužine do trepavica

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši