U poslednje dve godine, Zarini parfemi su stigli na naš radar! Redovno inspirisani najpopularnijim mirisima na tržištu, na društvenim mrežama se redovno pominje popriličan broj parfema ovog high-street brenda kao idealne opcije za sve one koji žele da isprobaju luksuzne verzije, ali po dosta povoljnijoj ceni.

Za one upućenije, nije tajna da Zara inspiraciju crpi iz najpopularnijih parfema koji se mogu naći na policama parfimerija i drogerija, pa se o nekim primercima već pročulo, a o poslednjem koji je došao u fokus javnosti zaintrigiraće sve ljubitelje voćnih mirisa.

Zara Cherry Smoothie parfem podseća na Tom Ford Lost Cherry.
ZARA 

Reč je o prepoznatljivom mirisu "Lost Cherry"luksuzne kuće Tom Ford u tamnocrvenoj bočici koja će vas odmah podsetiti na sočno letnje voće.

Za ovaj voćno-slatki miris u kojem ćete osetiti note crne trešnje, gorkog badema i likera potrebno je izdvojiti preko 300 evra za 50 ml, ali ako želite, možda je bolje probati Zarinu verziju Cherry Smoothie po ceni od 1,990 dinara.

I u Zarinom mirisu u gornjim notama ćete osetiti miris trešnje i slatkog badema, a neki čak tvrde da je njegova trajnost iznenađujuća s obzirom na cenu.

U videu ispod pogledajte još neke povoljne parfeme koji mirišu isto kao neki iz redova luksuznih:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease