Često kažemo da parfemi daju taj nevidljivi 'dodir' našem svakodnevnom modnom izdanju, a neki mirisi su toliko dobri da imaju sposobnost da potpuno transformišu outfit. Ako još uvek niste pronašli idealan miris za svaki dan, onda morate da bacite pogled na Zarinu ponudu parfema jer ona sadrži najbolje mirisne priče!

Zara parfemi su idealni za svaki dan.
Victoria's Secret via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Ne treba previše naglašavati da Zara oadvno nije high street mesto rezervisano isključivo za kupovinu modernih modnih komada, već brend koji dosledno piše svoju priču o lepoti. O Zarinim kolekcijama šminke ne prestaje da se priča otkako su se pojavile, poput ruževa ili pak rumenila, čija je jedna nijansa gotovo identična mega popularnom NARS rumenilu.

Ali pre nego što je Zara uopšte počela sa kolekcijama šminke, njen prvenac su bili parfemi, a ubrzo je postala prepoznatljiva po svojim mirisnim notama kojima je zaista teško odoleti.

Idealan parfem za svaki dan.
Shutterstock 

Iako ovaj popularni brend s vremena na vreme lansira nove kolekcije mirisa, neki parfemi su toliko dobri da im se iznova vraćamo. Miris Zarinih parfema je zaista divan, a neki od njih neodoljivo podsećaju na određene luksuzne varijante, a jedina mana je što se neće osetiti na koži ceo dan, ali su upravo zato ovi parfemi idealni za svakodnevnu primenu.

U nastavku smo odabrali 8 mirisnih favorita koji sa ponosom nose status 'bestselera'!

ZARA Zara parfemi

A u nastavku otkrijte Zarine parfeme koji mirišu poput luksuznih:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease