Teško da je ijedna nijansa noktiju ovog leta mogla da nadmaši glazed donut milky manikir Hejli Biber. Od momenta kada je "prošetala" nežne, mlečno bele nokte sa nenametljivim holo šljokicama, ovakav manikir postao je must-have sezone. No, Hejli se sada vratila sa još lepšom, jesenjom nijansom koja već sada preti da nadmaši milky prethodnicu.

Naime, ona je letnje, mlečno bele nokte zamenila čokoladnim, te su metalik nokti sa šljokicama već postali hit na mrežama, jer devojke masovno pokušavaju da rekreiraju look.

Choco glazed donut nokti Hejli Biber su trend jeseni.
Instagram 

Na Instagramu i TikToku mogu se naći brojni tutorijali na koji način dobiti neobičnu čokoladnu nijansu, a za razliku od klasičnih glazed donut noktiju koji su bili broj 1 tokom leta i gde se kao baza koristila mlečna bela, kod choco varijante, osnova je tamniji nude lak ili pak svetlija braon nijansa. Takođe je preporuka da holo šljokice budu u nekoj toplijoj nijansi.

CHOCO GLAZED DONUT MANIKIR HEJLI BIBER ĆE OVE JESENI NOSITI SVE IT DEVOJKE TikTok/haileybieber

Od momenta kada je Hailey podelila video sa novim manikirom, it devojke su oduševljeno počele da kopiraju novu glazed donut varijantu koja preti da nadmaši i originalni trend.

Bilo kako bilo, čini se da će ove jeseni vladati čokoladni tonovi, a ukoliko želite da vašim nokti dobiju i malo sjaja, manikir slavne manekenke definitivno je fantastičan izbor.