Anastasija Ražnatović ponovo je napravila promenu kada je kosa u pitanju, i čini se da se polako ali sigurno vraća u tabor plavuša. Lepa pevačica podelila je na svom Instagramu novo izdanje, a pratioci su saglasni - ova njena frizura je možda i jedna od najlepših do sada.

Naime, Anastasija je izvukla svetle pramenove u donjem delu kose, dok je šiške ostavila tamne, a ovakav stil savršeno je uokvirio njeno lice, i akcentovao njen preplanuli ten.

Lepa pevačica se sve vreme snimala, te je očigledno da veoma uživa u promeni. Takođe, nije isključeno i da će njen stil iskopirati i neke druge devojke, s obzirom da je Anastasija poznata kao neko ko postavlja trendove.

Anastasija Ražnatović je promenila boju kose.
Instagram 

Inače, mlada pevačica je od početka karijere više puta promenila boju kose i frizuru, a iako su njeni obožavaoci voleli svako njeno izdanje, činilo se da su za nijansu više naklonjeniji Anastasiji sa tamnijom kosom.

Ipak, novi stil je baš iz tog razloga i idealan, pogoto za one koji nisu sigurni da li žele da potpuno promene svoj fazon. 

Anastasija Ražnatović je izvukla svetle pramenove.
Instagram 

Isprepletani deblji i tanji pramenovi dali su kosi željeni volumen i razigranost, a posebno lepo izgledaju kada je kosa uvijena, što ovakvu frizuru čini idealnom za leto.

Anastasija Ražnatović uživa u promeni frizure.
Instagram 

Svetla kosa inače ističe tamniji ten, te budite sigurni da na ovaj način samo još više možete da naglasite prirodnu lepotu.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PONOVO PROMENILA FRIZURU: Lagano ali sigurno prelazi u tabor plavuša #instagram/raznatovicanastasija

Anastasija je oduvek bio neko ko se nije plašio da eksperimentiše sa stilovima, a kakve je sve frizure do sada nosila, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

pritnscreen/instagram, Instagram Anastasija Ražnatović poznata je kao neko ko voli da se igra frizurama i bojama kose.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!