Kako nam je leto pokucalo na vrata, tako smo i mi na vrata parfimerije. U besumučnoj potrazi za idealnim parfemom za letnje dane, kao spas nam je došao post naše poznate influenserke.

I odmah na početku da se razumemo - ukusi su različiti. Svaka žena je posebna i ne može svima sve da se sviđa. Hoćemo da kažemo da ono što je vrhunski parfem za jednu ženu, možda neće odgovarati drugoj.

Ipak, mi ove sezone odlučujemo se da verujemo našoj slavnoj influenserki Tamari Kalinić koja je po poznata po neprikosnovenom ukusu za parfeme.

Ovog leta ženski parfemi su sveži i zavodljivi sa moćnim aromama koje će obeležiti najtoplije godišnje doba.

To nam dokazuje i Tamara koja ovog leta bira da miriše na Narciso Rodriguez Cristal, novolansirani parfem koji obara na prvu.

Narciso Rodriguez Cristal je cvetni drveni mošusni miris za žene predstavljen 2022. Parfem je kreirao Natalie Gracia-Cetto. Gornje note su bela frezija, cvet narandže i bergamot; srednje note su mošus, ruža, belo cveće i jasmin; bazne note su kašmeran, kedrovina, benzoin i ćilibar.

Omiljeni parfem influenserke Tamare Kalinić.
Instagram 

"Miris otkriva ženu i odražava njenu autentičnu ličnost", kaže kreatorka Natalie Gracia-Cetto, renomirana parfimerka koja stoji iza novog mirisa.
"Moja vizija je bila da kreiram miris koji će izvući unutrašnju svetlost žene, i podstaći da zrači njenom prirodnom lepotom i senzualnošću."

Narcico kolekcija mirisa slavi umetnost zavođenja, a svaki miris je definisan srcem mošusa i prepoznatljivim drvenim potpisom, ali transformisan kroz jedinstvene varijacije kompozicije.

Ukoliko ovog leta, uz pomoć mirisa, želite da pokažete svetu autentičnost svoje duše, predlažemo vam samo jedno - sledite trenutno omiljenu notu za leto Tamare Kalinić.