Iako bismo voleli da su mirisi s potpisom luksuznih brendova naši saputnici tokom cele godine, često za njih imamo predrasude da će nas oterati u „bankrot“. Ipak, neke neodoljive note premijum etiketa kriju se na mestima na kojima ih možda i ne očekujete, a koja svakako odlično poznajete. Takva mesta su i dm drogerije, koje u svojoj ponudi imajupreko 150 parfema i toaletnih voda premijum brendova, a u ovom trenutku dm prednjači s kolekcijom mirisa po neverovatno povoljnim cenama.

Iako pripreme za prolećnu sezonu znaju da nam izvuku novac iz novčanika, parfemi brendova poput Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Versace i drugi nude priliku da mesece cvetanja i romantike obeležite mirisima po povoljnim cenama. Nastavite da skrolujete kako biste pronašli za sebe ili za dragu osobu parfem premijum brenda koji će vas naterati da satima „njuškate“ svoju odeću.

AURA Mugler

Luksuzan, privlačan i zavodljiv ženski parfem čija se osnova sastoji od mešavine drvenih nota i vanile. Osim prelepog mirisa koji asocira na jaku ženu, dizajn parfemske bočice u obliku srca čini ga još privlačnijim. Možete ga naći u dm-u po ceni od 4.499 dinara u bočici od 30 ml.

AURA Mugler
Promo 

CALVIN KLEIN Euphoria

Ne postoji mogućnost da vas za ovaj parfem bar neko ne upita koji parfem koristite, jer je jedan od onih mirisa koji izmamljuje osmeh na lice. Potpuno nenametljiv a, opet, ima svoj karakter i nikada ne prolazi neprimećeno. Ovaj dugotrajni miris koji je prikladan za sve prilike možete da pronađete u dm drogerijama po ceni od 3.499 dinara za bočicu od 50 ml.

CALVIN KLEIN Euphoria
Promo 

HUGO BOSS Boss Orange

Boss Orange Hugo Boss je cvetni miris koji upotpunjuje spoljnu lepotu svake žene, isto kao što otkriva njene unutrašnje kvalitete. Miris je namenjen ženi mladalačkog duha, koju krasi šarm i strastvenost, a njegova cena u dm drogerijama u ovom trenutku za 50 ml iznosi 3.899 dinara.

HUGO BOSS Boss Orange
Promo 

DOLCE&GABBANA The One

The One je miris jedinstvene žene koja odmah privlači pažnju ne samo svojim izgledom već i svojim stavom. Kompozicija ovog parfema simbolizuje miris ljubavi, zavođenja i požude. Nije napadan, nije opterećujući, ali svakako privlači pažnju, a u ovom trenutku cena u dm-u za 30 ml mu je 4.999 dinara.

DOLCE&GABBANA The One
Zoran Mircetic/Zoran Mircetic 

VERSACE Red Jeans

Cvetno-voćni slatki miris koji je odličan saveznik za svaki dan u životu mlade devojke. U visokim notama je breskva, kajsija, frezija i crvena ribizla koje ovaj parfem čine ženstvenim, suptilnim i senzualnim. Bočicu od 75 možete pronaći po trenutnoj ceni od 2.499 dinara.

VERSACE Red Jeans
Promo