Na Bojaninom Instagram profilu postovi vezani za lepotu su učestali. Ona uživa da daje savete u vezi nege a posebno je verna prirodnoj kozmetici. To i ne treba da čudi jer je ona i vlasnica brenda Free Baby & Co, prirodne kozmetike za bebe i decu, proizvedenu od hladno ceđenih nerafinisanih i organskih ulja.

U jednoj od poslednjih objava Bojana podseća kako uživa da prenosi svoje bjuti savete pratiocima, ali smatra da je za lepotu možda još važnije ono kako se negujemo iznutra i šta unosimo u organizam.

"Stalno me ljudi pitaju šta koristim za lice i jeste da, prirodna kozmetika i ulja mi mnogo pomažu, ali zdrava i balansirana ishrana mi je pokazala da je moguće da sada imam blistaviju kožu nego pre 10 godina i to sve zahvaljujući deci od kojih već godinama ne izlazim, redovno ležem (nekad padam u nesvest) oko 11 uveče, i naravno zdravo se hranim", napisala je Bojana.

Nekada, njen dan bi se odvijao potpuno drugačije. Tokom života u Njujorku dnevni meni izgledao bi ovako: "Doručak šta god, ručak ako sam na snimanju je neka pasta, pizza, burger, a večera nešto slično, a noću naravno izlazak".

Zahvaljujući genetici i treninzima kaže da se nije gojila ali nije ni shvatala da može mnogo bolje da izgleda i da se oseća.

"Da sam nastavila tim životom sada bi se to verovatno mnogo više očitalo na meni uzimajući u obzir godine. Tako da, ako želite lep ten i zdrav izgled prvenstveno unesite zdrave životne navike pa sve ostalo. Naravno koji izlazak i za mentalno zdravlje", savetuje tridesetsedmogodišnja Bojana.