3 DROGERIJSKA KARMINA PRED KOJIMA HIGH-END NIČICE PADAJU NA KOLENA: Koštaju oko 500 dinara, a bolji su od onih od 4.000

Dobra šminka ne mora uvek da košta mnogo. Zapravo, u drogerijama možete naći sjajne proizvode, pogotovo kada je reč o karminima koji pariraju high-end.

instagram/ natashaderikonja

Tokom toplih letnjih dana većina dama se uzda u 2 proizvoda - dobru maskaru i ruž za usne. U zavisnosti od tipa i same boje, karmin veoma lako može poslužiti i kao rumenilo, kada vam je potrebno da licu brzo vratite svežinu, a ovaj efekat je moguć čak i ako koristite nude pink nijanse koje su jedne od omiljenijih trendseterkama.

U tom slučaju jedino je bitno da je karmin dobro pigmentovan i postojan, što je, verujemo, mnogima jedan od prvih kvaliteta koje traže kod savršenog ruža. Međutim, varate se ukoliko mislite da za kvalitetan proizvod morate da date mnogo novca. 

face to face / Face to Face / Profimedia 

Tako se, primera radi za Charlotte Tilbury karmine već dugo u beauty industriji priča da su neprikosnoveni, a njihov K.I.S.S.I.N.G. lipstick nalazi se u make up torbama raznih svetski poznatih šminkera. Ali mana ovog, bez sumnje sjajnog proizvoda je cena koja ide i preko 35 dolara. 

Međutim, dobro je znati da u drogerijama možete naći slične karmine ali po daleko nižoj ceni, a koji po kvalitetu pariraju upravo Charlotte Tilbury. 

instagram/mimiarr 

U nastavku donosimo 3 koja su vredna svakog dinara, a cena im se kreće oko 500 rsd, te ukoliko tražite ruž koji vas neće izneveriti i parira high-end ruževima, obratite pažnju na ove brendove.

Rimmel lasting finish karmini

lilly.rs 

Ovi ruževi ne samo da traju, već i usnama daju onaj silky osećaj zbog čega izgledaju više "plump". Vrlo je kremast i visoko pigmentovan, a dolazi u čak dvadeset različitih nijansi.

Maybelline New York - Color Sensational

lilly.rs 

Bonus kod ovih ruževa je to što dolaze u 3 verzije: matte finish, cream finish i made for all. Ova formula sadrži shea puter koji usnama pruža optimalnu hidrataciju, a originalna verzija postoji u čak trideset nijansi.

Max Factor / Colour elixir moisture

lilly.rs 

Na sajtu piše – ovaj karmin pruža hidrataciju usana i nakon njegovog skidanja! Kako proizvod sadrži vitamin E, shea puter i avokado on istovremeno neguje, čini usne punijim i mekim. Takođe, bitno je da istaknemo da je ovo i najskuplji karmin na listi te mu je cena oko 1.300 dinara, ali se na akcijama može ugrabiti za manje.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Zamena za Charlotte tilbury ruž  Tiktok/loveboka1