Sezona praznika nosi sa sobom pregršt prilika za eksperimentisanje sa šminkom, a ovih dana svi pričaju o specijalnom MAC ružu za usne koji je svojim 'svetlucavim' sjajem osvojio društvene mreže. I zaista, Božić i Nova godina su prilike kada i ljubitelji minimalizma posežu za šljokicama, pa ovaj ruž savršeno odražava duh praznika!

Nijansa o kojoj je reč zove se "Taste for Bubbles", koja je postala hit na društvenim mrežama. Podseća na nežnu boju šampanjca, dolazi kao limitirano izdanje, a tu je i verzija sa plavim šljokicama pod nazivom "Shiver Shimmy". Ipak, popularnost ovog karmina nije slučajna, jer ga je njegova svestranost učinila velikim favoritom među ljubiteljima šminke.

Možda će vas zanimati: BOJA RUŽA IDEALNA ZA SVAKI DAN CEO DAN: Jesenja nijansa karmina oduševiće sve ljubitelje nude lookova

 Naime, za razliku od klasičnih svetlucavih ruževa, "Taste for Bubbles" je balzam sa sitnim šljokicama koji usnama daje lep, suptilan, elegantan sjaj. Savršeno se slaže sa nude nijansama, a preporučujemo vam da uokvirite usne nude olovkom pre nanošenja ovog sjajnog, nenametljivog ruža.

MAC ruž za usne Instagram/makeupbyalissiac

Bez obzira na to da li volite minimalistički pristup šminkanja ili više volite nešto upečatljiviji izgled, ovaj ruž će savršeno funkcionisati u obe varijante. Pa, ako i vi želite da zablistate ove praznične sezone uz pomoć 'gliteraste' šminke, požurite, jer se ovaj MAC ruž prodaje rekordnom brzinom!

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.