OLOVKA OD 160 RSD ZBOG KOJE ĆETE ZABORAVITI NAJPOPULARNIJU RIMMEL CAPPUCCINO: Obožavaćete nijansu koja "kida" kako stoji

Ukoliko ste u potrazi za nude olovkom koja super izgleda na usnama, a da ne košta mnogo, obavezno obratite pažnju na viralni proizvod za koji vam treba samo 160 dinara.

instagram/sushinght

Sa padom temperatura naša make-up rutina sve je jednostavnija - malo korektora, rumenilo, maskara i naravno, olovka za usne i sjaj. Očekivano, nude nijanse uglavnom su siguran izbor mnogih, ali pronaći idealnu nekad nije tako lako.

Setimo se samo pomame koja je do skoro vladala za Rimmel olovkom u nijansi "Cappuccino". Nažalost, ma koliko da je boja lepa, nije svako mogao da je nosi, te su pojedine devojke komentarisale i da izgledaju "musavo", čak i ako je dobro blendaju sa karminom. 

Međutim, čini se da sada pojavila nova opsesija make-up zaljubljenica i u pitanju je olovka za usne koja ne samo da ne košta mnogo, već i daje najlepšu nude nijansu koja malo kome ne stoji. 

U pitanju je BEL LONDON olovka za usne u nijansi 113, koja se može naći u drogerijama za samo 160 dinara.

dm 

Upravo je ovaj proizvod hvalila i jedna od naših najtalentovanijih šminkerki, influenserka Tamara Dimitrić koja je na sopstvenom primeru pokazala kako izgleda na usnama, kada se preko doda malo sjaja. 

tiktok/tashlicious 

Ona je istakla da se ova olovka pokazala boljom i od nekih daleko skupljih varijanti.

tiktok/tashlicious 

U par poteza Tamara je dobila pune usne, a savršeni nud idealan je kada ste "kratki" sa vremenom i potrebno vam je da brzo izgledate dobro. 

tiktok/tashlicious 

Dovoljno je da olovku malo razvučete po unutrašnjosti usana nakon što ih oivičite, dodate karmin ili sjaj i voila, spremne ste za polazak. 

A ukoliko ne znate kako na najbolji način da precrtate usne, ali tako da se to ne vidi, obavezno čekirajte video na kraju teksta.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

precrtavanje usana  TikTok/amelia0livia