TRIK SA RUMENILOM HEJLI BIBER KOM I ŠMINKERI APLAUDIRAJU: It devojka otkrila kako da duže traje na koži

Hejli Biber podelila trik za postojanost rumenila kom i slavni šminkeri skidaju kapu.

Instagram

Ako postoji jedna poznata ličnost na koju uvek možete da računate za informacije o šminki, to je Hejli Biber. Neprestano objavljuje na društvenim mrežama, deli preporuke za nove proizvode i milionima pratilaca otkriva svoj način šminkanja.

U jednom od njenih nedavnih YouTube videa, provela nas je kroz svoju jesensko-zimsku rutinu šminkanja uz pomoć svoje šminkerke Leah Darcy. Sve se vrti oko toga kako postiže prirodan izgled, a s tim u vezi ona je otkrila način na koji nanosi rumenilo.

Instagram 

U čemu je trik s rumenilom? Jednostavan je. Pre nanošenja tečnog ili kremastog rumenila, Hejli ga pomeša sa kremom za lice. Na ovaj način postigne dve stvari. Prvo, „razredi“ boju, olakšava nanošenje i blendanje, a i lakše se zadržava na koži. Drugo, postiže se onaj blistav izgled kože koji reflektuje svetlost, naglašava jagodice i vizuelno ih podiže.

U videu, Biberova koristi kremu za obnavljanje kožne barijere svog brenda Rhode Skin. Nažalost, trenutno je rasprodata i dostupna je samo u SAD-u, ali se nadamo da će stići i do Evrope. Do tada, možete koristiti bilo koju kremu za lice koja koži daje blistav izgled.

Hejli Biber šminkanje  Youtube

Što se tiče rumenila koje je Biberova koristila, to je Lip and Cheek Stick Milk Makeup. Visoko pigmentovana formula ima blago masnu teksturu koja pomaže pri nanošenju rumenila. Kada se osuši, rumenilo ostaje na mestu. Koži daje zaista lepu rumenu nijansu, ali kada se pomeša sa malom količinom kreme za lice, postaje providna, rosna i reflektuje svetlost.

Kasnije u videu Hejli koristi tečno rumenilo za još jedan trik - ovog puta za kreiranje sjaja za usne u boji. Pomešala je malu količinu rumenila sa mrvicom svog Peptide Lip Treatmenta. Opet, ovaj proizvod za usne je rasprodat i dostupan samo u SAD, ali možete koristiti bilo koji prozirni sjaj.

Ipak, jedno rumenilo nije bilo dovoljno. „Nanošenje dva različita rumenila samo pojačava efekat“, rekla je Hejli u videu.