TREND ZA 2021 KOJI SVI VOLE: Pegice! Iscrtajte ih lako uz pomoć šminke

Na reviji dizajnera Jasona Wua koja je održana pre dva dana, zapazili smo voljeni trend koji se vratio

Wanted

Na Njujorškoj nedelji mode, održane usled pandemije, dizajner Jason Wu jer predstavio novu kolekciju za proleće 2021. godine. Pored lepršavih maksi haljina, slojevitih kratkih topića i landravih bermuda šorceva, nama je privukao pažnju mejkap trend.

Modeli na reviji su izgledali prirodno, blago osunčano sa gomilom pegica. A tajna za postizanje lažnih pegica koje izgledaju uverljivo i nosivo je jednostavna, i može se postići na nekoliko načina. Mi vam danas pokazujemo tri.

Uz pomoć tečnog karmina

Nakon što ste ujednačili ten, naneli bronzer i rumenilo, uzmite tečni ruž (u tamno nude ili braonkastoj nijansi) i nanesite ga na gornji deo šake. Uz pomoć tanke četkice za ajlajner krenite da nanosite tačkice po nosi u jagodicama obraza. Gledajte da ih ne nanosite simetrično jer će onda delovati veštački. Kad to završite lagano iz ublendajte uz pomoć štapića za uši i sada imate pegice koje će stajati ceo dan.

Uz pomoć gela za obrve i spreja za kosu

Pogledajte 2 načina na koji ljubiteljke šminkanja sa Instagrama postižu pegice. One su bile maštovite i jedna ih je iscrtala uz pomoć gela za obrve, dok se druga poslužila sprejem za kosu koji pokriva sebe vlasi. Pogledajte njihove demonstracije u videima ispod i bićete oduševljeni sigurni smo.

Da li ćete i vi da probate ovaj trend i možda njime prizovete da nam sunčani dani potraju još malo?