Nezaobilazan deo većine kozmetičkih torbica je puder, čak i tokom leta. Iako se slažemo da je tokom toplih dana najbolje preći na lagane formule koje nećete osećati na koži poput BB i toniranih krema, to ne znači da ne postoje i podloge koje se fantastično ponašaju na vrućini, ne začepljuju pore, a daju fantastičnu pokrivenost.

Ovde mogu biti dobar izbor vodootporne formule, pogotovo ukoliko se mnogo znojite, a kao i kod bilo kog drugog proizvoda, samo je bitno da ih uveče lepo skinete sa lica.

287715462_3246857065603604_8205449443505595154_n.jpg
instagram/ emmaaurora 

Ukoliko ste u potrazi za postojanim puderima koji će izdržati i najveće temperature, razmislite o Collistar Perfect Wear Foundation. Ova pouzdana vodootporna podloga prekriva nesavršenosti, ujednačava ton kože i može izdržati gotovo sve. Otporna je na razmazivanje te na koži ostaje u savršenom stanju celi dan.

Collistar Perfect Wear Foundation
jasmin 

Ova podloga popularnog brenda koži osigurava besprekoran izgled, dugotrajna je, lagana i ima prirodnu mat završnicu. Kožu zaglađuje i ujednačava, što je na kraju krajeva najvažnija stavka svakog pudera.