Svaki savršen make-up look počinje dobrom bazom, odnosno puderom. Pronalaženje idealnog pudera jedan je od najvećih izazova u svetu šminke jer su očekivanja od ovog proizvoda prilično visoka. Tako želimo da prirodno 'legne' na lice, bez osećaja zatezanja ili suvoće, i da savršeno prekrije svaku nepravilnost na licu.

Kada razmatramo popularne makeup proizvode koji su godinama među najprodavanijima, jedno od najvažnijih mesta svakako pripada tečnom puderu Double Wear Stay-in-Place. Kultni proizvod brenda Estée Lauder lansiran je davne 1997. godine, a od tada do danas predmet je obožavanja među ženama širom sveta i beauty favorit mnogih slavnih ličnosti. Obožavana formula dobila je čak 36 priznanja, uključujući nagrade koje dodeljuju prestižni časopisi Vogue, Glamour, Elle i Allure, a o njenoj popularnosti verovatno najbolje govori podatak da se po jedna bočica u svetu proda na svakih šest sekundi.

Double Wear Estee Lauder
Sephora.com 

Šta čini Double Wear puder tako posebnim?

Postojana podloga sa prirodnom mat završnicom vrlo brzo postala je jedna od najomiljenijih među slavnim ličnostima, a ubrzo i jedna od najprodavanijih tečnih podloga u čitavom svetu. U međuvremenu je njena formula unapeđena tri puta dok je izbor nijansi proširen na čak 60 različitih tonova koje uključuju tople, hladne i neutralne tonove.

Najnovija Double Wear formula je kremasta i glatka, a ono zbog čega je korisnici najviše vole jeste činjenica da ima punu prekrivnu moć i da prekriva bukvalno sve nepravilnosti iako se maltene ne oseća na koži. Podloga ima mat završnicu koja izgleda potpuno prirodno i prvenstveno je namenjena osobama sa kombinovanom i masnom kožom.

Double Wear je vodootporni puder koji odoleva svim vremenskim uslovima pa čak i tropskim vrućinama i vlagama. Formula ne sadrži ulje i kontroliše lučenje sebuma tako da ne morate da se plašite da će vam lice prosijati.
Ukoliko ovaj puder nanesete makeup sunđerom imaćete savršenu podlogu za dan koja će ostati na mestu od jutra do večeri dok je za nešto jaču prekrivenost i večernju šminku najbolje da koristite četkicu.

Bonus video

Tečni puder koji menja nijansu prema boji kože Tiktok/youngcouture