Svi mi volimo dobre proizvode na koje ne moramo da potrošimo mnogo novca, a koji često daju rezultate u rangu sa high-end komadima.

Ovog puta, na radaru su se našle maskare, a mi smo rešili da izdvojimo dve najbolje, a najjeftinije, odnosno one za koje ne morate da čekate sniženja da bi bile u vašoj korpi.

Intenzivno crne, kremaste teksture savršene su za isticanje svake pojedinačne trepavice, dok zaobljene četkice pružaju senzacionalan volumen.

1. Essence I love Extreme Crazy Volume - 379 rsd

Essence I love Extreme Crazy Volume 379 dinara
screenshoot/lilly.rs 

Intenzivno crna, kremasta tekstura je savršena za isticanje svake pojedinačne trepavice, dok ekstra velika plastična četkica pruža senzacionalan volumen. Essence maskara je najpovoljniji na listi, a veoma je tražena u drogerijama iz razloga što trepavicama stvara veći volumen, daje im dužinu i podiže ih.

2. Golden Rose Nude look full volume definitive - 395 rsd

golden rose.PNG
lilly.rs 

Ima strukturu koja daje volumen i dužinu trepavicama, a najbolje od svega jeste što ih lepo definiše kad se nanese u nekoliko slojeva bez bojazni da će se slepiti. Zahvaljujući kvalitetnoj formuli i savršenoj četkici s vlaknima, trepavice su jasno definisane i pune volumena tokom celog dana.

Bonus video

Maskara od 379 dinara kojoj je 2 miliona žena reklo DA! TikTok/katie.org

Izvor: Wanted A.N.