Uz dobar korektor i podlogu, maskara je definitivno jedan od najvažnijih beauty proizvoda koji daje onaj final touch celom make up looku.

Baš iz tog razloga smo uvek u potrazi za idealnom maskarom koja će naglasiti oči i dati megavolumen trepavicama. Od onih jeftinijih do skupocenih, veganskih i push up maskara – isprobale smo sve, ali se nekako uvek vraćamo maskarama drogerijskog ranga koje su neverovatno efikasne poput luksuznih.

Ukoliko ste u potrazi za maskarom koja čini čuda na trepavicama, preporučujemo da isprobate Essence - I love Extreme Crazy Volume maskaru.

Essence - I love Extreme Crazy Volume maskara
screenshoot/lilly.rs 

Intenzivno crna, kremasta tekstura je savršena za isticanje svake pojedinačne trepavice, dok ekstra velika plastična četkica pruža senzacionalan volumen. Essence maskara je najpovoljnija u drogerijama, a veoma je tražena iz razloga što trepavicama stvara veći volumen, daje im dužinu i podiže ih, te time čini savršen spoj cene i kvaliteta. Njena cena je 379,00 dinara.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Maskara od 379 dinara kojoj je 2 miliona žena reklo DA! TikTok/katie.org


Izvor: Wanted A.N.