Puderi u kamenu definitivno su par godina bili u "zapećku" s obzirom da su bjuti zaljubljenice birale translucent varijante za setovanje šminke

No, situacija se drastično promenila u poslednjih par meseci, te je težak "baking" gotovo preko noći postao passé, a prednost se umesto toga davala proizvodima koji blago setuju i čine da koža izgleda prirodno. 

Upravo je to razlog zašto su mnogi ponovo počeli da koriste klasične pudere u kamenu, naročito devojke sa kombinovanom i masnom kožom, a jedan proizvod posebno se izdvojio na mrežama. 

I ovog puta je reč o drogerijskom "biseru" koji je pobrao neverovatne komplimente, jer u jednom potezu daje "blurovan" ten, kao da ste ga provukli kroz Fotošop. Lagan je na koži, a u isto vreme otporan na vlagu i znoj. 

Reč je o Flormar kompaktnom puderu u kamenu koji košta samo 579 dinara, a koji je mnoge high-end proizvode ostavio u prašni zbog neverovatne pokrivne moći.

Flormar puder u kamenu koji je bolji od mnogih skupljih.
dm 

Pročitajte još: NOVI, VIRALNI PUDER OD 550 RSD JE KOPIJA CHARLOTE TILBURY OD 5.700 DINARA: Lakši je od BB kreme, a daje fotošopiran ten

U jednom potezu pore i sitne bore su gotovo izbrisane, a rezultat je gladak, baršunast ten kakav viđamo na naslovnicama časopisa. 

Ovaj puder u kamenu za sada ređa samo pozitivne recenzije, a popularnost mu je eksplodirala nakon što su devojke na TikToku počele da pričaju o njemu. 

Na mrežama se mogu naći stotine snimaka na kojima se jasno vidi efekat blurovanja nakon samo jednog poteza sunđerom ili četkom, zbog čega je jasno zašto je mnogima na listi all-time favorita, te je iz tog razloga definitivno proizvod kojem vredi dati šansu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Laura Mercier puder TikTok/glamzilla

Izvor: Wanted J. S.