Ima li išta bolje nego kada proizvodi iz drogerija za koje vam ne treba mnogo novca, odnosno, koje gotovo svako može da priušti postanu viralni?

Setimo se samo "hajpa" od pre nekoliko meseci, kada je puder iz DM-a, Hydro Stay Silky Serum Trend it up napravio pravu pometnju na mrežama. 

Omiljeni proizvod trendseterki gotovo da nije bilo moguće naći u drogerijama, a sada je dobio i naslednika

Najbolji puder sada je dobio naslednika.
Pexels/ MART PRODUCTION 

Novi, viralni puder koji potpisuje isti brend brzo je oduševio it devojke koje ne prestaju da nižu pozitivne recenzije. Reč je o Rosy Touch tečnim puderima sa pumpicom, a ovaj proizvod najbolje će odgovarati normalnoj, suvoj i mešovitoj koži. Ukoliko vam je ten masniji, moraćete malo više da ga setujete ili da ga popravite ako prosijate.

Novi viralni puder.
dm 

Razlog zašto je ovaj proizvod toliko popularan je upravo formula sa kolagenom koja daje glatku završnicu i moćnu prekrivenost koja izgleda kao da ste fotošopirali kožu, ali ne daje mat "maska" izgled. Takođe mu je plus to što može da se "bilduje", odnosno "nadogradi", ukoliko vam je potreban full coverage izgled.

"Mogu samo da dam 5, ne taloži mi se u porama, daje lep, ujednačen ten bez previše neprozirnosti ili efekta maske. Lagan je na koži", "Ne isušuje kožu i daje lagan sjaj i prijatan osećaj na koži", "Daje prirodan izgled koži, iako super prekriva, kao da mi je neko fotošopirao bubuljice"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati, a oglasile su se i brojne influenserke sa ovih prostora koje imaju samo reči hvale za popularni proizvod.

Mnogi ga porede i sa daleko skupljim high-end puderom "Beautiful Skin" koji potpisuje Charlotte Tilbury, a koji košta i preko 5.700 dinara. Za razliku od njega, Trend It Up košta samo 549 dinara čime je jedan od definitivno najpristupačnijih drogerijskih proizvoda, te mu, ako ništa, makar zbog toga vredi šansu.   

Pročitajte još: DROGERIJSKI PUDER OD SAMO 699 DINARA ZALUDEO JE TRENDSETERKE: Tekstura lakša od BB kreme, a pokrivna moć zavidna

Mnogi ga porede i sa daleko skupljim high-end puderom "Beautiful Skin" koji potpisuje Charlotte Tilbury, a koji košta i preko 5.700 dinara. Za razliku od njega, Trend It Up košta samo 549 dinara čime je jedan od definitivno najpristupačnijih drogerijskih proizvoda, te mu, ako ništa, makar zbog toga vredi šansu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Laura Mercier puder TikTok/glamzilla

Izvor: Wanted J. S.