Lično, uvek preferiram prirodniji izgled šminke. Nemojte me pogrešno shvatiti, nekada sam nosila slojeve mat podloge kako bih prikrila sve fleke ili podočnjake, ali poslednjih godina želim da pustim da moja prava koža zablista. Tokom proteklih nekoliko meseci, počela sam da shvatam da nisam jedina koja je prešla na lakše alternative tečnih pudera. Od gledanja tutorijala o šminkanju na TikTok-u do razgovora sa prijateljicama u industriji lepote, svi favorizuju tonirane hidratantne kreme i slično kako bi postigli svež izgled šminke.

Ne samo da želimo prirodnije alternative puderima, već smo i u potrazi za proizvodima za šminkanje koji takođe i neguju kožu. Na primer, veoma sam zadovoljan što vidim sve više i više hibrida za negu kože i šminke koji brzinom svetlosti osvajaju svet lepote, kombinujući hranljive sastojke sa laganim prekrivanjem. Kao neko ko nema mnogo vremena ujutru, smatram da hibridni proizvodi čine pripremu mnogo lakšom, a osećam se mnogo bolje kada ulažem u takve proizvode jer znam da moja šminka radi dva posla u jednom.

Nastavite da skrolujete i saznaćete moje najbolje izbore za koje verujem da će vas bar jedan od ovih proizvoda naterati da zaboravite na puder.

Pronađite najbolje alternative za pudere:

1. L'Oréal True Match Nude Plumping Tinted Serum

2. YSL Nu Bare Look Tint

3. Laura Mercier Tinted Moisturiser Natural Skin Perfector

 Pročitajte još: NAJBOLJI, A NAJJEFTINIJI PUDERI LAKŠI OD BB KREME: Na prvom mestu puder od 699 dinara koji je zaludeo trendseterke