U moru maskara koje obećavaju čuda, Too Faced Better than Sex zaslužuje posebno mesto u srcima ljubitelja šminke. Ova maskara ne samo da je osvojila srca mnogih korisnika, već je proglašena za najbolju maskaru 2023. prema velikom istraživanju časopisa PEOPLE, i to sa dobrim razlogom.

Jedan od razloga zašto ova maskara oduševljava korisnike je njena jedinstvena četkica u obliku peščanog sata. Ova inovativna četkica ne samo da razdvaja trepavice bez stvaranja grudvica, već ih čini gušćima. Kombinacija volumena, izduživanja i uvijanja čini ovu maskaru idealnom za svakodnevnu upotrebu kao i za posebne prilike. Ključni faktori koji ovu maskaru izdvajaju od ostalih na tržištu je njena formula koja se ne skuplja i ne razmazuje.

Bez obzira na to koliko slojeva nanesete, ova maskara će ostati na mestu ceo dan bez ljuštenja ili mrljanja. Osim toga, lako se nanosi i jednako lako se uklanja, iako je vodootporna. Samo jedan tupfer natopljen micelarnom vodom dovoljan je za uklanjanje ove magične maskare, što je dodatni plus za one koji traže praktičnost.

Jedina mana ove maskare je njena cena, koja je na višeg cenovnog ranga. Međutim, mnogi korisnici se slažu da vredi svaki dinar zbog izvanrednih rezultata koje pruža.