ZAČEŠLJANE OBRVE TOKOM CELOG DANA: Isprobajte povoljan set koji je neprestano viralan na TikTok-u

Začešljane obrve ne prolaze bez sapuna za obrve koji ih drži na mestu tokom celog dana.

Povoljan set za uredne obrve
Instagram 

Da su se devedesete nesumnjivo vratile jasno govore kako modni tako i u beauty trendovi. Uticajni ljudi širom sveta već donose neke od najpopularnijih stilova. Zoe Kravic je, na primer, u modu vratila mikro šiške, dok je Bela Hadid pokazala izblajhane obrve.

Ipak, iako Bela Hadid u modu vraća prvo tanke, a zatim i izblajhane obrve, na tronu popularnosti su još uvek guste, uredne i lepo začešljane dlačice - što ne znači da je kolektivna opsesija obrvama završena.

Naprotiv, uredne obrve prirodnog izgleda itekako su poželjne, pa nam se poslednjih godina nudi sve više tretmana koji obećavaju savršene rezultate.

Trendovi stilizovanja obrva se menjaju iz časa u čas; od izrazito tankih, izblajhanih, preko strogo oblikovanih, popularno nazvanih Instagram obrva, da bi danas apsolutni hit bile raščupane obrve.

One su najčešće rezultat brow up tretmana, ali da biste postigli isti efekat nije potrebno da trošite novac na tretmane svakih 6 nedelja. Kao zamena za brow up pojavio se proizvod koji je postao obavezan u neseseru svake devojke pored pudera, ruža za usne i maskare, a u pitanju je sapun za obrve.

Bela Hadid obrve.
Instagram 

Na popularnoj društvenoj mreži Tik Tok ovih dana ne prestaje da se priča o povoljnom setu brenda Essence - Brow Styling Soap, a koji sadrži baš sve ono što vam je potrebno za lepši izgled obrva.

U ovom roze setu dolazi sapun i češljić koji u svega nekoliko poteza savršeno zagladi obrve i daje rezultat začešljanih dlačica ceo dan.

Kako se ovaj set zapravo koristi i koliko su njegovi rezultati impresivni, pogledajte u videu koji smo izdvojili u nastavku!

Essence sapun za obrve TikTok/glambyiva

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši