Podizanje obrva je spas za neukroćene i nedefinisane obrve. Čini ih uglađenima, gušćima i oblikovanim. Uz to, "brow lift" - podignute obrve su jedan od najvećih trendova u poslednjih nekoliko godina. Upravo zato što je toliko magičan, teško je zamisliti da takav efekat možemo postići bez tretmana u salonu. Međutim, pronašli smo proizvod koji dobro radi svoj posao!

brow lift
Instagram 

Ako želite da stvorite utisak gustine, Nyx Professional Makeup Brow Gluegel za obrve u boji koji oblikuje i stvara efekat volumena na obrvama. Formula je otporna na razmazivanja i dosta je dugotrajna, a jedna od prednosti jeste i to što se gel lako nanosi.

Nyx Professional Makeup Brow Glue gel za obrve
lilly.rs 

Mogu i sama potvrditi da obrve zaista "stoje", koristim nijansu Cool brown 04 jer imam prirodno svetlije obrve te im ovom nijansom taman dam malo boje, što u nekim danima znači i da preskočim nanošenje olovke za obrve. Mala količina proizvoda je potrebna za popunjavanje i podizanje obrva, što je odlično u smislu ekonomičnosti, a i imaju u vidu da su tretmani brow lift tehnike od 2000 do 5.000 dinara.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Filter za crtanje obrva tiktok/gracemchoi


Izvor: Wanted A.N.