Duge trepavice gotovo da su san svake žene. Uostalom, ko ne bi želeo da ima zavodljiv pogled koji obara s nogu? No, nažalost, nije nam svima "majka priroda" bila naklonjena, te neki spas nalaze u bezbroj slojeva maskare, drugi rade nadogradnje ili koriste veštačke trepavice. 

Efekat veštačkih trepavica možete dobiti uz pomoć 2 trika.
Instagram 

Međutim, ukoliko želite ovaj efekat, a da ne trošite hiljade dinara na nadogradnje ili da provodite sate uz različite tutorijale ne biste li naučili kako da na pravi način stavite "veštake", postoji trik koji vam očas posla daje pogled kakvom ste težili. 

Za to vam je potrebno samo malo pudera, a mi smo pronašli 2 varijante koje će vam dati identične rezultate. 

Trik sa bebi puderom

U prvom viralnom triku koristi se malo bebi pudera koji verovatno već imate u kući (a, ako ga nemate, možete ga naći za samo 150 dinara!), štapić za uši i maskara koju inače koristite.

efekat veštačkih trepavica možete dobiti uz pomoć pudera.
Instagram 

Postupak je jednostavan: najpre nanesite na trepavice jedan sloj maskare koju obično koristite. Zatim stavite puder u prahu na štapić za uši, pa njime pažljivo pređite preko trepavica. Nakon toga, ponovo stavite maskaru i nanosite je sve dok u potpunosti ne pokrijete sve bele tragove pudera. Rezultat: guste, duge i raskošne trepavice i zavodljiv pogled koji se pamti!

Trik sa korektorom i puderom za setovanje

Isti efekat dobićete i ako kombinujete korektor, puder za setovanje i maskaru. Postupak je sličan. Najpre na trepavice nanesite malu količinu korektora. Potom, takođe u tankom sloju nanesite puder za setovanje, i preko pređite korektorom i voila!

Dobili ste efekat veštačkih trepavica u samo nekoliko koraka, bez upotrebe lepka i nadogradnje. 

VIRALNI TRIK OD 150 DINARA ZA DUŽE TREPAVICE: U par poteza do zavodljivog pogleda TikTok/boxycharm