Teško da je ijedan proizvod napravio toliki boom na mrežama kao što je to uradila maskarakoja suvereno vlada na bjuti sceni od 2017. godine, ali je tek sada dobila svojih zasluženih "5 minuta" prave slave. U pitanju je Liquid Lash Extensions Mascara, a ogromnu popularnost dobila je zahvaljujući tome što ne slepljuje i ne ostavlja grudvice, a dala je fantastične rezultate i kod devojaka koje imaju izrazito kratke trepavice.

Ono što je razlikuje od ostalih maskara su polimeri koje sadrži, a koji se "omotavaju" oko dlačica kako bi stvorili iluziju veštačkih trepavica.

maskara koja daje efekat veštačkih trepavica.
Thrive causemetics 

Ono što bi moglo da vas iznenadi jeste četkica – dlačice na njoj su gumene i kratke, ali zaista rade dobar posao, bar tako kažu ljudi koji godina koriste ovaj proizvod.

Ova maskara koja košta 24 dolara navodno je toliko dobra da trepavice uveče izgledaju isto kao ujutro. A opet, lako se skida. Uostalom, dovoljna je potvrda kvaliteta činjenica da se u svetu na svakih 5 minuta proda po jedna maskara.

Ona se može nabaviti na sajtu Thrive causemetics, i to u 3 boje.

Međutim, ukoliko ne možete da nađete način i nabavite pomenuti proizvod, u Srbiji se mogu naći i zamene koje će izvući maksimum čak i kod ultrakratkih i retkih trepavica, a u galeriji pogledajte koje su maskare u pitanju:

Chanel, lancome Najbolje maskare za efekat veštačkih trepavica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!