Teško da se oko ijednog make-up proizvoda digla tolika "halabuka" na mrežama kao što je poslednjih dana oko Elf cosmetics Poreless putty primer-a. "Magični" proizvod sa blagim šimerom postao je glavna zvezda mreža, a bjuti zaljubljenice ne štede komplimente na račun prajmera u koji se kunu čak i profesionalni šminkeri.

Veliki plus je i što Elf prajmerkošta oko 10 dolara (malo preko 1.000 dinara), što ga čini pristupačnijim, a zasenio je i slične proizvode high-end brendova koji su do sada bili "na glasu", ali koštali i do pet puta skuplje.

bjuti zaljubljenice se kunu u prajmer od 10 dolara da briše pore.
Instagram 

Celokupni "hype" pokrenula je korisnica TikToka pod imenom Beks koja je inače make-up artist, a koja je pratiocima otkrila, kako kaže "omiljeni prajmer" i pokazala razliku.

Jedna korisnica tiktoka pokazala je lice pre i posle upotrebe prajmera.
printscreen/tikTok 

Ona je na jednu stranu nanela puder bez prethodne pripreme kože, dok je na drugoj strani nanela prajmerkoji je blago utisnula u kožu u smeru kao gore, pa tek onda nanela podlogu. 

PROIZVOD KOJI "BRIŠE" PORE SA LICA: Prajmer o kojem bruje mreže daje efekat filtera TikTok/bexcxmpbell/TikTok/blk2020

Već nakon nanošenja vidljiva je ogromna razlika, jer su se na delu bez prajmera jasno ocrtavale pore, što nije bio slučaj na drugoj strani. Naravno, istog trenutka, mnogi su pohrlili u drogerije kako bi i sami isprobali proizvod, a čak i osobe sa izraženom teksturom dobile su slične rezultate.

Elf poreless putty primer je proizvod za kojim su odlepile bjuti korisnice.
dm 

Rezultat je to što je ovaj prajmer za kratko vreme rasprodat u većini drogerija, a bjuti zaljubljenice se kunu da bolji proizvod nisu probale, te da ovaj prajmer zaista daje efekat filtera.