Svi znaju da je TikTok pravo mesto ako želite da saznate šta je aktuelno u svetu lepote. Bilo da se radi o najnovijoj viralnoj maskari, puderu ili načinu šminkanja TikTok će nam dati najbolje savete i trikove.

Najnoviji trend u svetu lepote na TikTok-u je passport šminka, odnosno šminka za slikanje za fotografiju koja će biti u vašem pasošu.

Šminka za slikanje za pasoš.
Instagram 

Ukoliko često putujete, verovatno je da će vam fotografija u pasošu biti jedna od najvažnijih na dokumentima, a najviše zbog činjenice da ćete upravo nju pokazivatu narednih 10 godina. Loš puder, nejasno iscrtane ili neravne obrve dovoljni su da fotografija u pasošu ne ispadne dobro.

Kada je u pitanju usavršavanje izgleda fotografije za pasoš, ne tražite dalje od TikTokerke Džordžije Barat. Ona je podelila vodič o tome kako da dobijete savršen izgled za fotografisanje za pasoš, a njen video je postao viralan.

Ovaj passport make up pogodan je i za svaki dan, ali i za one koji ne vole dramtičnu večernju šminku. Tutorijal o tome kako napraviti izgled šminke za slikanje za pasoš pogledajte u nastavku:

Passport šminka Tiktok/georgia.barratt