Kortni Kardašijan poslednjih meseci preferira smokey eyes i nude tonove karmina.

Njena šminkerka Lea Dersi, otkrila je i kako slavna sestra postiže look na kojem joj mnoge žene zavide. Kaže, voli ga jer je jednostavan i ne mora biti savršen, a sve što je višak lagano ukloni vlažnom maramicom. Uz to, neku nude nijansu ruža gotovo sigurno imate u neseseru. 

Lea je otkrila i tri trika uz koja svi mogu postići makeup look Kortni Kardašijan.

Topli tonovi

„U globalu sam se držala toplih tonova kako bi koži udahnula život i kako bi izbegla da sve zajedno izgleda pretamno i predramatično“, rekla je Lea, šminkerka Kortni Kardašijan.

kortni kardašijan preferira pridoni make up
Instagram 

Bronzer umesto senke

„S očima sam krenula tako da sam na pregib nanela toplu smeđu nijansu. Bronzer odlično funkcioniše za ovo i na kraju povezuje kompletni look“.

Budite malo "neuredni"

„Na kraju sam razmazala crni ajlajner na gornjem i donjem kapku i sve izblendala“, zaključuje. Upravo ovde do izražaja dolazi ono da ne treba da budete preuredni jer look ne mora biti savršen. Preko ajlajnera možete naneti i senku. To će setovati ajlajner, a i moći ćete i lepše da ga razmažete.

Čak i ako inače ne nosite puno šminke, ovaj look je idealan. Sama Kortni ili ne nosi šminku ili nosi vrlo prirodne tonove, ali kada nosi jači make up, nosi upravo ovakve lookove.

Šminka Kortni Kardašijan je savršena za sve svečane prilike

Ovakav look savršen je za svadbene svečanosti. Naglasak je samo na očima, ali ne toliko da one odvlače pažnju od svega drugog.

Naravno, po sopstvenom izboru možete dodati i malo šljokica koje daju dozu elegancije.

Shutterstock, pritnscreen/instagram Make up look slavne sestre

A u nastavku otkrijte kako uz pomoć karmina možete postići veće usne:

POVEĆAJTE USNE I BEZ FILERA: Jednostavnim trikom do fantastičnih rezultata TikTok/hudabeauty