Kada je reč o bitnim prilikama i događajima, vodootporna maskara je deo šminke koji je apsolutno nezaobilazan. Ipak, tako treba da gledamo i kada nastupe letnje temperature, dakle svaki dan nam je bitna prilika koja ne trpi razmazanu maskaru po kapku i podočnjacima.

Upravo zato su trenutno u središtu pažnje vodootporne maskare, a čije inovativne formule donose izdržljivost koja na trepavicama traje satima i koje ih čine besprekornih baš celi dan. Iako su poprilično funkcionalne, vodootporne maskare imaju i jedan nedostatak, a to je njihovo skidanje, u koje ćete morati da uložite mrvicu više truda i nešto bolje proizvode, ali kada uzmemo u obzir sjajan efekat koji pružaju, svakako se isplati biti nekoliko minuta duže ispred ogledala.

U nastavku vam predstavljamo listu najboljih vodootpornih maskara, uz pomoć kojih nećete morati da brinete o vašem izgledu.

Maybelline Lash Sensational

Ova maskara je pravi veteran kada je reč o najboljim vodootpornim maskarama. Legendarno ružičasto pakovanje sa crnom kapicom vas nikada neće izneveriti. Takođe će vam dati duge i seksi trepavice.

Maybelline Lash Sensational vodootporna maskara.
Maybelline 

L'Oreal Paris Lash Paradise

Vodootporna L'Orealova formula obećava! Dobila je odlične ocene – potreban je samo jedan sloj maskare za spektakularne i duge trepavice.

L'Oreal Paris Lash Paradise vodootporna maskara.
Loreal 

Lancôme Monsieur Big Waterproof

Maskara jača trepavice zahvaljujući posebnom kompleksu i prekriva ih intenzivnom bojom samo jednim nanošenjem. Trepavice će biti lagane, istaknute i neodoljive.

Lancôme Monsieur Big vodootporna maskara za leto.
lancome 

Too Faced Better Than Sex

Ova vodootporna maskara je sjano pigmentovana te će vaše trepavice učiniti tamnijim, sa dramatičnim efektom. Takođe pruža odličan volumen.

Too Faced Better Than Sex je sjajno pigmentovana vodootporna maskara.
Too Faced 

Shiseido ImperialLash

Shiseido ImperialLash vodootporna maskara je pouzdan partner u svakoj prilici! Pruža savršene trepavice bez razmazivanja i sa deluks mega volumenom.

Shiseido ImperialLash vodootporna maskara je pouzdan partner u svakoj prilici.
shiseido.co.uk