OTKRIJTE SERUM KOJI SE U SVETU PRODA NA SVAKE 3 SEKUNDE: Bestseller s kojim nema greške dostupan je i kod nas

Ono s čime svakako ne možete pogrešiti ako imate kombinovanu, masnu ili problematičnu kožu jeste ovaj serum.

Shutterstock

Kada su serumi u pitanju, definitivno najviše pažnje privlače oni namenjeni hidrataciji kože, kao i za korekciju eventualnih nepravilnosti. Ipak, u moru seruma koji se mogu pronaći na tržištu o jednom se jednostavno ne prestaje pričati, što potvrđuje i podatak da se jedan ovakav serum u svetu proda gotovo svake tri sekunde...

Reč je o The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% serumu koji se pokazao pravim malim čarobnjakom kada je nega kože lica u pitanju. Sigurni smo da ste do sada nebrojeno puta čuli za brend The Ordinary, a ono što je pomalo zbunjujuće kod ovog brenda je bogati izbor proizvoda, kao i potrebno znanje kako koji proizvod koristiti i kombinovati, budući da je reč o sirovinama koje u pogrešnim kombinacijama vrlo lako mogu stvoriti i efekt suprotan od željenog.

Ono s čime svakako ne možete pogrešiti ako imate kombinovanu, masnu ili problematičnu kožu jeste ovaj bestseller.

Niacinamid (vitamin B3) se pokazao kao sjajan saveznik u borbi protiv tamnih mrlja, a takođe ga volimo jer dubinski čisti pore kože, pa tako smanjuje i same nepravilnosti. Takođe visoka koncentracija tog vitamina u ovoj formuli dolazi zajedno s cinkovom soli pirolidon karboksilne kiseline, čime se smanjuje proizvodnja sebuma i postiže ujednačen i matiran izgled kože lica. Njegova formula pomalo je gelasta, bez ikakvog mirisa i brzo se suši na koži, ostavljajući ju zaglađenom, a rezultati su vidljivi odmah.

www.metropoliten.rs 

Ovaj proizvod možete koristiti u jutarnjoj rutini i/ili večernjoj, a odlično će poslužiti i kao prajmer, pre nanošenja make up-a jer stvara jako lepu bazu za šminkanje. Ono što ne preporučujemo je njegovo korišćenje s proizvodima koji sadrže vitamin C, stoga ih kombinujte naizmenično.

Ovaj serum dostupan je u Metropoliten prodavnicama u Beogradu, po ceni od 860,00 dinara.