PARFEM ZA KOJI ME ŽENE STALNO PITAJU, A MUŠKARCI GA HVALE: Senzualan miris za leto koji daje samopouzdanje

Ukoliko tražite parfem koji miriše senzualno - imamo predlog

Shutterstock

Pronalazak idealnog parfema kada temperature pređu 30 stepeni nekad može biti izazovno. Treba vam nešto lagano, što ne guši, a da je opet upečatljivo i zavodljivo.

Plus je i unikatnost, jer smo sigurni da ne želite da uđete u prostoriju u kojoj svako drugi miriše kao vi. Zato i ne čudi što se sve više devojaka okreće niche mirisima u potrazi za nečim drugačijim, a jedan se posebno istakao upravo zbog kombinacije nota koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.

U pitanju je Burberry Goddess - jedinstveni gurmanski aromatični miris predvođen snažnim triom vanile. U top notama, ekstrakt vanile s drvenim tonovima, u srcu kavijar od vanile s bogatom slatkoćom i u bazi ulje vanile. Sve obogaćeno blistavom lavandom.

burberry.com 

Posebno me je obradovala informacija da originalna bočica ovog vrlo elegantnog parfema dolazi uz mogućnost kupovine dopuna, što pokazuje posvećenost održivosti i smanjenju upotrebe stakla za izradu novih bočica.

Ukoliko tražite parfem koji će vam biti sjajan saveznik u svakodnevnim aktivnostima, ne opterećujući vas bez obzira na spoljnu temperaturu, a istovremeno vam podariti dozu samopouzdanja koju pružaju samo kvalitetni parfemi, isprobajte ovu Burberry "Boginju".

Bonus video

This browser does not support the video element.

Novi Tom Ford parfem  Tiktok/jadealycebod

Izvor: Wanted A.N.