Ako nešto ne volimo kod parfema, to je trenutak kada shvatimo da je količina dragocene mirisne kreacije skrivene u našoj omiljenoj bočici opasno pri kraju, što u većini slučajeva znači da ne gubimo značajno novca u bliskoj budućnosti.

Na naše sveukupno zadovoljstvo, sve je duža lista parfema čija kompozicija neodoljivo podseća na naše omiljene parfemske kreacije, ali za razliku od njih, dolaze po znatno povoljnijim cenama, a iako postoji mnogo brendova koji nude duplikate popularnih mirisa, Mora se priznati da Zari ima impresivnu količinu mirisnih hitova.

Jednako uspešno kao što skida trendove predstavljene na modnim pistama, Zara skida i parfemske kompozicije, a poslednja koja nas je oduševila je duplikat popularnog mirisa Sol de Janeira. Ikonični miris ovog brenda pod nazivom 'Brazilian Crush Cheirosa '62' je opojna mešavina pistacija i badema i note cvetova jasmina i slane karamele koja se često naziva leto u bočici i koja, kao i mnogi drugi proizvodi istog brend, ima armiju fanova.

Sol de Janeirov klasik osim kao parfem postoji i kao mirisni sprej za telo i kosu, a iako mu cena nije vrtoglavo visoka, kao što je slučaj sa nekim znatno skupljim parfemima nekih brendova koje je Zara ranije inspirisala. mi nikada ne odbijamo priliku za uštedu, a u ovom slučaju nije zanemarljiva. U poređenju sa miristom koja košta približno 40 evra, i parfemom koji košta oko 80 evra, Zarin Moonlight Whisper košta samo 2.390 dinara.

Njegove glavne note su pistaći, kardamom i ružičasti šećer, a uprkos tome što Zarin mirisni novitet nije prvi duplikat pomenutog mirisa, njegovi obožavaoci tvrde da je ubedljivo najbolji od svih ostalih ponuđenih opcija. U pitanju je EDP, što znači da nema razloga da sumnjate u intenzitet mirisa i njegovu postojanost, pa ako nas pitate, ne može biti bolje!

Bonus video

Jeftinija zamena za Baccarat Rouge 540 TikTok/@kodmaje

Izvor: Miss7hr/ Wanted A.N.