5 NAJBOLJIH MISTOVA ZA TELO KOJI ĆE VAM OBELEŽITI LETO: Dugotrajni su na koži, a menjaju i najbolje parfeme

Želite alternativu jakim parfemima? Isprobajte neke od ovih 5 mistova za leto.

Shutterstock

Sigurno ste primetili kako koža u letnjim mesecima ne podnosi preterano prejake ili prenapadne kozmetičke formule, posebno parfeme čiji nas lep i prijatan miris polako počinje da guši. Tako svake sezone raste popularnost mistovima za telo, a koje bi po svojoj trajnosti i neodoljivim notama mogli ozbiljno da pariraju i najboljim luksuznim parfemima!

Beauty proizvod koji nam već nekoliko sezona olakšava svakodnevno ispunjavanje obaveza po vrućem gradskom asfaltu su mistovi, koje osiguravaju koži lep i prijatan miris tokom celog dana. Ono po čemu se one razliku od klasičnih parfema jeste njihova baza, koja je zapravo voda, a volimo ih zato što osim što ostavljaju na celoj koži mirisan trag, takođe je održavaju i hidriranom, što je posebno važno u ovim mesecima. 

Na tržištu možete pronaći razne mistove za telo, a najčešće dolaze u cvetnim ili voćnim, tropskim notama, što se savršeno uklapa u letnje mesece, a u nastavku smo izdvojili neke od favorita s kojima sigurno nećete pogrešiti!

BIOTHERM - Bio Body Lait Corporel La Brume mist za telo

Zavodljivog citrusnog mirisa, budi Vaša čula. Ovo lagano mleko za telo u spreju za suvu kožu će hidrirati Vašu kožu tokom 48 h i učiniti je nežnom i glatkom. Pogodno je i za osetljivu kožu tela.

jasmin 

I Heart Revolution sprej za telo

Jedan od mojih lično omiljenih osvežavajućih mirisa. Prirodna, šea orašasta mirisna nota daje dugotrajan i intenzivan miris koji ostaje na koži tokom celog dana.

Alexandar cosmetics 

Tom Ford Mandarino di Amalfi All Over sprej za telo

Mandarino di Amalfi by Tom Ford je citrusni aromatični miris za žene i muškarce. Savršen za letnje dane i večeri i defitivno jedan od mirisa za kojim se svi okreću.

Tom Ford 

Victoria’s Secret Pink Body Mist

Zvanično je opisano kao ženski parfem, a kategorizovan je kao dizajnerski parfem. Što je još važnije, njegova koncentracija je definisana kao Eau Fraiche. Na osnovu ove činjenice, sadržaj ovog specifičnog parfema sadrži 1-3% parfemskog ulja. Opisala bih ga kao letnji dan na plaži u bočici koji želite iznova i iznova da prskate po svom telu.

Victoria Secret 

The Body Shop Coconut Body Mist

Dok prskate ovu laganu, sveže mirisnu notu na svoje telo u trenutku ćete mislima pobeći na egzotično tropsko ostrvo, verujte nam. Prepuna je šećera i svežeg kokosa, što ovaj mist čini neodoljivim za leto.

The Body Shop