SIMPLE & EASY: Jednostavna beauty rutina urednice lepote uz pomoć AFRODITA kozmetike

Evo kako da dođete do čiste i blistave kože u nekoliko koraka

Wanted 

Čišćenje kože svatam veoma ozbiljno i verujem da je to najvažniji korak svake dobre beauty rutine. Međutim, od proizvoda ovog tipa se dosta i očekuje. Oni treba brzo i efikasno da očiste kožu ali i da ne naruše njen balans.

Nedavno sam imala priliku da isprobam Afrodita Clean Phase liniju proizvoda za čišćenje lica i evo šta o njima mislim.

afrodita-nega-koze-rutina-clean-phase-pena-tonik-video
Wanted 

Za svoju jutarnju rutinu odabrala sam sledeće proizvode. U pitanju je Re-Balance Solution pena za mešovitu kožu sa ekstraktom limuna i hamamelisa i Hydra Solution Aloe Vera tonik namenjen svim tipovima kože.

Ovom kombinacijom sam osigurala čišćenje pora (jer je moja koža sklona blagom prosijavanju na T zoni) i dodatnu hidrataciju koja je uvek dobrodošla, posebno na mojim obrazima. Proizvodi rade upravo ono što i obećavaju. Pena temeljno čisti kožu lica a da je pritom nimalo ne isuši, dok je tonik dodatno vlaži, umiri i regeneriše. Posebno mi se sviđa i praktično pakovanje tonika koje je na pumpicu.

Evo kako izgleda ceo proces:

Što se tiče večernje nege za nju sam odabrala istu penu, ali sam koristila tonik iz Sensitive Solution kolekcije pod nazivom Anti Pollution koji je namenjen suvoj i osetljivoj koži. Koža se tokom noći regeneriše te joj je potrebno više hranljivih sastojaka, a ovaj tonik poseduje bisabol koji će je dodatno smiriti.

Ukoliko i vi želite da probate neki od proizvoda iz Clean Phase linije od 01.01-31.01.2021. će biti na sniženju u Lilly drogerijama 30%, a u DM Marketu 25%.

Toplo preporučujem da isprobate onu koja odgovara vašem tipu kože.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši