Pronalazak idealnog parfema kada temperature pređu 30 stepeni nekad može biti izazovno. Treba vam nešto lagano, što ne guši, a da je opet upečatljivo i zavodljivo.

Plus je i unikatnost, jer smo sigurni da ne želite da uđete u prostoriju u kojoj svako drugi miriše kao vi. Zato i ne čudi što se sve više devojaka okreće niche mirisima u potrazi za nečim drugačijim, a jedan se posebno istakao upravo zbog kombinacije nota koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.

U pitanju je Burberry Goddess - jedinstveni gurmanski aromatični miris predvođen snažnim triom vanile. U top notama, ekstrakt vanile s drvenim tonovima, u srcu kavijar od vanile s bogatom slatkoćom i u bazi ulje vanile. Sve obogaćeno blistavom lavandom.

burberry goddes
burberry.com 

Posebno me je obradovala informacija da originalna bočica ovog vrlo elegantnog parfema dolazi uz mogućnost kupovine dopuna, što pokazuje posvećenost održivosti i smanjenju upotrebe stakla za izradu novih bočica.

Ukoliko tražite parfem koji će vam biti sjajan saveznik u svakodnevnim aktivnostima, ne opterećujući vas bez obzira na spoljnu temperaturu, a istovremeno vam podariti dozu samopouzdanja koju pružaju samo kvalitetni parfemi, isprobajte ovu Burberry "Boginju".

Bonus video

Novi Tom Ford parfem Tiktok/jadealycebod

Izvor: Wanted A.N.