I pored toga što se često vodimo činjenicom da su skuplji proizvodi kvalitetniji, to u praksi nije sasvim tačno. Naime, na tržištu postoji pregršt drogerijskih brendova čiji kvalitet svakako može da parira luksuznijim verzijama, a kada je u pitanju nega kože, odnosno hidratantne kreme, možete pronaći zaista odlične proizvode po veoma povoljnoj ceni!

S obzirom da se radi o proizvodu za negu kože bez kojeg ne možemo zamisliti našu rutinu, kvalitetni i pristupačni proizvodi su odličan, ali i ekonomičan izbor; Hidratantne kreme su neophodne za svaki tip kože jer je neguju i neguju na pravi način, posebno tokom letnjih meseci kada je koža izloženija suncu i visokim temperaturama. Prednosti kvalitetne hidratantne kreme se veoma brzo osete, a ujedno je i odlična priprema kože za nanošenje pudera. Isto tako, većina hidratantnih krema sadrži i SPF, koji je važan za korišćenje, tako da je kombinacija kreme i zaštitnog faktora prilično funkcionalan izbor.

S obzirom da je neophodno isprobati nekoliko hidratantnih krema pre nego što pronađemo onu koja nam najviše odgovara, u nastavku izdvajamo nekoliko pristupačnih hidratantnih krema koje su se, sudeći po recenzijama, pokazale kao najbolje!

Beauty of Joseon Relif Sun krema sa SPF 50

Eucerin Q10 Anti-Wrinkle Face Cream Q10 Anti-Wrinkle Face Cream

CeraVe Moisturizing Cream

Neutrogena Hydro Boost Hyaluronic Acid Hydrating Water Gel

Avène Hydrance Aqua-Gel

Bonus video

Trik za stavljanje SPF-a deci TikTok/athomewithshannon

Izvor: fashion.hr/ Wanted A.N.