Mesecima unazad glass skin effect, odnosno efekat staklene kože jedan je od najpopularnijih trendova. U prevodu, vaša koža je toliko negovana i hidrirana da površina lica izgleda poput stakla. 

A da bi se dobio ovaj efekat jako je bitno da pronađete dobru negu i da budete istrajni. Iako su u prošlosti žene kombinovale čak i različite procedure i bjuti rutine od bezbroj koraka, sada se čini da su neke pronašle "prečicu". 

Već nekoliko nedelja je viralan "trik" koji žene masovno rekreiraju i tvrde da su tako dobile kožu lica bez bora, koja je zaglađena, gotovo kao da ste išle na botoks. 

Sve što vam je potrebno je obična hidratantna krema i pilule vitamina E

Pročitajte još: NAJBOLJE KREME ZA RUKE KOJE HIDRIRAJU, ŠTITE I ZAGLAĐUJU KOŽU: Pronašli smo ih u drogerijama

Malu količinu kreme izdvojite na dlan, i probušite opnu pilule, te iscedite uljani sadržaj i promešajte, a potom nanesite na lice. 

Koža nakon kraćeg korišćenja postaje meka i zaglađena, nahranjena i meka na dodir. Preporuka je da se koristi pred spavanje, kao i da je posebno dobar "hack" za osobe koje imaju suvu kožu. Ukoliko je vaša koža masna, budite oprezni, jer prema komentarima na mrežama, može doći do pojave bubuljica ukoliko je tekstura premasna. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Tonik za masnu kosu koji produžava vreme između pranja Tiktok/@mattrandon

Izvor: Wanted J. S.