Sigurni smo da ne moramo da vam kažemo da, baš kao i najbolje kreme za telo, postoje stotine krema za ruke na tržištu, pa je za pronalaženje prave za vas potrebno neko istraživanje. Postoji bezbroj faktora koje treba uzeti u obzir, od specijalizovanih sastojaka za negu kože do njegove cene i prenosivosti.

„Dobra krema za ruke bi zaista trebalo da bude mešavina tri hidratantna sastojka: humektanata (npr glicerina), okluzivnih sredstava (npr karite putera) i emolijenata (npr lanolina)“, kaže za Woman and Home konsultant dermatolog dr Anjali Mahto, osnivač Self-a. London. „Dobar odnos ovih sastojaka je neophodan za efikasnu hidrataciju. Takođe volim ceramide u kremama za ruke jer su to prirodni lipidi koji podržavaju barijeru kože i pomažu u sprečavanju gubitka vlage.“

Sa ovi znanjem, bez daljeg odlaganja smo krenuli u potragu za najboljim kremom za ruke na rafovima drogerija. Otkrijte u nastavku koje smo izdvojili!

Ziaja

krema za ruke
dm 

 48

48 krema za ruke
dm 

Možda će vas zanimati: ZATEZANJE KOŽE NA RUKAMA JE SVE POPULARNIJE MEĐU ŽENAMA: Ovako izgleda procedura i cenovnik novog tretmana

Mixa

mica krema za ruke
dm 

 Balea

balea krema za ruke
dm 

 Ziaja

ziaja krema za ruke
dm 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

Charlotte Tilbury - Magic Cream Instagram/_cloebeauty

 Izvor: Wanted/ A.N.